Bumba luiers redden de wereld, luierkontje per luierkontje

30/09/2016
Bumba luiers redden de wereld, luierkontje per luierkontje

Nieuw in het Bumba assortiment zijn de Bumba All-in-one herbruikbare luier en de herbruikbare Bumba Zwemluier.

Aan het gebruik van herbruikbare luiers zijn tal van voordelen verbonden. We zetten ze eventjes op een rijtje!

  • Een belangrijk argument om niet voor wegwerpluiers te kiezen is de impact op het milieu. Gemiddeld zorgen deze gedurende de luierperiode (+- 2,5 jaar) voor een totale afvalberg van 1000 kilogram per kindje. Bovendien zijn er ook minder grondstoffen nodig voor het produceren van herbruikbare luiers dan voor de wegwerp variant.
  • Herbruikbare luiers een pak goedkoper dan wegwerpluiers. Gemiddeld besteed een gezin tot €1400 per kind aan wegwerpluiers, voor herbruikbare luiers is dit slechts €600 (waskosten inbegrepen). Je bespaart dus al snel tot €800 per kind.
  • Herbruikbare luiers zijn beter voor de billetjes van kinderen. Wegwerpluiers bevatten vaak stoffen die niet enkel het vocht uit de luier absorberen maar ook uit de billetjes van baby’s waardoor deze meer verzorging nodig hebben.
  • Kindjes die herbruikbare luiers dragen zijn sneller zindelijk. Dit komt omdat ze zich sneller bewust zijn van nattigheid dan kindjes die wegwerpluiers dragen.

Kort samengevat zijn wasbare luiers ecologischer, goedkoper alsook beter voor de billetjes en bij het sneller zindelijk worden. Zo redden de Bumba luiers de wereld, luierkontje per luierkontje!

Voor meer informatie surf naar http://www.graceisgreen.com/nl/bumba

Meer nieuws

11.jpg
10/01/2024

De iconische clown Bumba bestaat 20 jaar!

Het is feest in het circus, want Bumba blaast dit jaar 20 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Deze mijlpaal van twee decennia aan vrolijkheid, avonturen en muziek met de circusvriendjes moet gevierd worden.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

BU00-PremièreBumbaBioscoop-BE-03946.JPG
09/12/2023

Première Bumba peutercinema betovert de allerkleinsten

Deze kerstvakantie voor het eerst met je peuter naar de bioscoop

Zaterdagochtend 9 december verzamelde een heleboel Bumbafans zich in Kinepolis Antwerpen voor de succesvolle première van "Bumba: Het grote verjaardagsfeest". Jonge fans en hun families werden getrakteerd op een ochtend vol lachende gezichten en speelse momenten. Samen met Bumba en zijn vrienden werd de eerste bioscoopervaring van de allerkleinsten op een extra bijzondere manier gevierd.