Studio 100 trekt doorheen Vlaanderen met de leukste theatershows

04/06/2016
Studio 100 trekt doorheen Vlaanderen met de leukste theatershows

Studio 100 heeft weer een bruisend theaterseizoen in petto! Niet alleen trekken de bekende Studio 100 vriendjes Bumba, Maya en de prinsessen van Prinsessia met hun eigen show door heel het land, ook komen alle Studio 100 karakters bij elkaar tijdens de Grote Sinterklaas Show, zijn Samson & Gert er weer met een niet te missen Kerstshow en gaan Marthe, Hanne en Klaasje opnieuw samen op tournee!

Maya Show: Maya en de pollenbollen

Vanaf 9 april 2016 kan je genieten van een spannend verhaal van Maya de Bij in het theater. Maya heeft een verrassingsfeest voor Willy georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy op pad gestuurd voor heerlijke pollenbollen om een verjaardagstaart mee te versieren. Maar als hij terug komt, is hij er een paar onderweg verloren. Maya en Willy gaan op pad om de pollenbollen terug te vinden. Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisie bij: Maya en de pollenbollen.

Tickets & info: www.studio100.com


Bumba Show: Bumba in dromenland

Daarnaast komt de leukste clown van de lage landen weer naar het theater bij jou in de buurt! En hij is niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee… Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby zijn allemaal weer van de partij om het feest compleet te maken! Een aangepast licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten. Bumba in dromenland is vanaf 11 september 2016 te zien in de Vlaamse theaters.


Tickets & info: www.studio100.com


De Grote Sinterklaasshow

Feest samen met Sinterklaas en al jouw Studio 100-idolen!

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zetten het Sportpaleis weer helemaal op stelten met de enige echte Grote Sinterklaasshow! Het belooft één groot feest te worden met al jouw Studio 100-vrienden: natuurlijk met Klaasje, Marthe en Hanne van K3, Ghost Rockers, Prinsessia en ROX! Maar ook met Mega Mindy, Bumba, Samson & Gert, Piet Piraat en zijn kornuiten, de Ploppertjes én Maya.

En we hebben ook groot nieuws, want er komen ook heel wat nieuwe figuren! Voor de allereerste keer zullen ook Nachtwacht, Flin & Flo en Lolly Lolbroek erbij zijn!

Tickets & info: www.studio100.com


Samson & Gert Kerstshow

Ondertussen is het een echte klassieker geworden: tijdens de sfeervolle kerstvakantie met het hele gezin genieten van een uitstap naar de Samson & Gert Kerstshow in combinatie met Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Ook dit jaar trekken Samson & Gert naar De Panne en Hasselt met een nieuwe show.

Wat mag je verwachten?
Een even sfeervolle show als voorgaande jaren met eenindrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en eenprachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. En ook deze keer kan je met jouw ticket van de Kerstshow gratis genieten van de attracties , shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt.

Tickets & info: www.studio100.com


Prinsessia Show: De droomtroon

Goed nieuws voor de fans van Prinsessia, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het theater!


Kom kijken, zingen, dansen, ontdekken en lachen met je favoriete prinsesjes in hun allereerste Prinsessia Show. Zij kijken alvast reikhalzend uit naar jullie komst bij hun eerste theatertour en beloven jullie een koninklijk spektakel! Trek ook zeker je stoerste prinsenpak of mooiste prinsessenjurk aan, want na de voorstelling mag je met de Prinsessen op de foto!

Tickets & info: www.studio100.com


K3 show

Na het ongeziene succes van hun eerste tour staan Hanne, Marthe en Klaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan doorheen Vlaanderen! Ze kijken er naar uit om samen met de meisjes en jongens in de zaal hun allermooiste liedjes en hun allergrootste hits te zingen. Uiteraard is het K3-ballet ook van de partij! Deze swingende show voor jong en oud mág je niet missen...


Tickets en info: www.studio100.com

Deze mooie shows met aanstekelijke liedjes en energieke dansjes bieden alle redenen dit najaar weer naar het theater te komen om de favoriete Studio 100 karakters in het echt te zien!

Meer nieuws

MA-WeCycle-tek02.jpg
02/10/2023

Maya de Bij leert kinderen wecyclen

Stichting OPEN, bekend van de Wecycle campagnes om inzameling en recycling van elektrisch afval te stimuleren, heeft in samenwerking met Studio 100 een gratis lespakket voor basisscholen samengesteld. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

MB3D-2023-0120313_LO_RES.jpg
27/04/2023

Maya brengt single en clip uit naar aanleiding van “Week van de Bij”

“Week van de Bij” viert zijn 10de editie met een bij-zondere gast: Maya De Bij! Studio 100 zet hiermee de schouders onder de ambitie van de Vlaamse overheid, en werkt mee aan een betere leefwereld voor bijen. Met een infovideo, single, clip en een krantje vol bijentips, knutsel- en kookactiviteiten, spelletjes en opdrachten informeert Maya De Bij jong en oud over deze missie.

Ontdek alles op de website