Win elke dag een Studio 100 vriendenboek!

24/08/2016
Win elke dag een Studio 100 vriendenboek!

Het nieuwe schooljaar is in aantocht! Dat betekent een nieuwe klas en nieuwe vrienden. Wil je alles over hen te weten komen? Laat hen dan jouw Studio 100 vriendenboekje invullen!

Maak elke dag kans op een vriendenboekje van jouw favoriete Studio 100 figuur! Zo maak je dit schooljaar snel nieuwe vrienden en kom je alles over hen te weten! Wil jij meedoen? Surf dan snel naar studio100.com/win

Wat kan je wanneer winnen:



Veel succes!



    Meer nieuws

    Naamloos-3.jpg
    12/04/2024

    De eerste beelden van Tien Om Te Zien, De Musical!

    In Tien Om Te Zien, De Musical gaan we terug naar de jaren 90 en daarbij hoort natuurlijk een aangepaste look. Ontdek hier als eerste hoe de cast er zal uitzien tijdens deze nieuwe feelgood musical.

    NIEUWSBRIEF

    Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

    Naamloos-6.png
    09/04/2024

    Nieuwe versie van spektakel-musical 14-18 verwelkomt Charlotte Timmers en Ron Cornet in de hoofdcast

    Studio 100 kondigt met trots de nieuwste leden van de hoofdcast aan voor de nieuwe versie van de spektakel-musical 14-18, die vanaf 2 juni 2024 te zien zal zijn in het Pop-Up Theater in Puurs. Charlotte Timmers zal de rol van Celine vertolken, de toegewijde verpleegster aan het front. Ron Cornet voegt zich bij Marc Peeters in de rol van generaal. Deze maand gaan de repetities van start, waarmee de laatste rechte lijn naar de première is ingezet.